Rapper de 19 ani condamnat la 55 de ani de închisoare. Ce a făcut

Ultima actualizare: 25-07-2019 11:00
Rapperul american Taymor McIntyre
Facebook.com

Rapperul american Taymor McIntyre, cunoscut ca Tay-K, a fost condamnat la 55 de ani de închisoare pentru crimă, iar single-ul certificat cu platină pe care l-a lansat când era fugar a fost considerat probă în dosar.

În vârstă de 19 ani, McIntyre a fost găsit vinovat, alături de şase bărbaţi, de uciderea lui Ethan Walker, în Mansfield (Texas), în iulie 2016. Grupul a încercat să îi jefuiască pe Walker şi un alt bărbat de bani şi droguri.

Walker a fost ucis în casa lui, fiind împuşcat. Iubita acestuia a depus mărturie că el avea mâinile ridicate în aer când a fost asasinat.

Avocaţii lui McIntyre au susţinut că rapperul nu a fost cel care a tras letal, iar el a mărturisit că rolul lui în acest jaf a fost să găsească drogurile. A fost găsit vinovat şi în cazul altor trei capete de acuzare privind jaf deosebit de grav.

Celebritatea lui McIntyre a cunoscut o creştere, acest caz aducându-l în atenţia americanilor. După ce a fost acuzat de crimă în urmă cu trei ani, McIntyre a fost plasat în arest la domiciliu, dar în martie 2017 a reuşit să scape. El a scris atunci pe Twitter: „Îl dau dracului de arest la domiciliu... Trebuie să mă prindă”.

 

A plecat din Texas în New Jersey, unde a înregistrat single-ul „The Race”, în care vorbeşte despre statutul de fugar, scrie News.ro.

Piesa a ajuns pe locul 44 în topurile americane şi a fost remixată de rapperi ca 21 Savage, Tyga şi Lil Yachty. Videoclipul a fost vizionat pe YouTube de peste 174 de milioane de ori, iar în ianuarie 2018, cântecul a fost certificat cu platină.

 

În timpul procesului, procurorii au difuzat videoclipul, în care Tay-K apare în faţa afişului care anunţă fuga lui, şi au prezentat versurile Curţii.

McIntyre a fost recapturat în iunie 2017 şi acuzat de alte două infracţiuni comise în timpul în care a fost fugar: uciderea unui bărbat în vârstă de 23 de ani, în urma unei altercaţii din San Antonio (Texas), şi agresarea şi jefuirea unui bărbat în vârstă de 65 de ani în Arlington (Texas).

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO