Putin, invinetit. Victima liftingului sau o sedinta de judo nefericita?

Ultima actualizare: 11-05-2012 21:04

Presa rusa si cea ucraineana au lansat tot felul de speculatii, joi, dupa vizita premierului rus la Kiev, care avea o vanataie pe fata, intrebandu-se daca Vladimir Putin s-a ranit la judo sau daca a fost supus unei operatii estetice.

 In cursul vizitei de miercuri, de la Kiev, Putin avea fata puternic machiata pentru a ascunde, se pare, aceasta echimoza, conform jurnalistilor prezenti.

"Jurnalistii nu vorbeau decat despre un singur lucru: cum s-a ales premierul cu o asa vanataie sub ochi?", scrie Andrei Kolesnikov, ziarist la cotidianul rus Kommersant, care urmareste deplasarile sefului Guvernului. "S-a intamplat in timpul unui antrenament?", se intreaba el, adaugand ca "toata lumea, fara exceptie, a vazut vanataia, chiar daca era ascunsa cu grija".

Putin a sosit la Kiev "cu o stare proasta" si cu "ceva ce semana cu o vanataie mare sub pometele stang", informeaza postul ucrainean de televiziune TCH. 

In mod curios, o conferinta de presa comuna a lui Putin cu omologul sau ucrainean, Mikola Azarov, a fost anulata, la fel ca si cina pe care urmau sa o ia impreuna.

Sursa foto: AFP/ MediafaxFoto

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO