Provocarea lansată de o rusoaică seducătoare pune pe jar presa americană

Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Joi 01 Martie 2018 19:12
Categorie: Internaţional

O rusoaică seducătoare și avidă de atenție pune pe jar presa americană cu o ofertă-bombă.

În schimbul eliberării dintr-o închisoare thailandeză, de unde riscă deportarea în Rusia, tânăra promite să furnizeze informații-cheie și dovezi despre presupusele legături dintre Kremlin și campania electorală a lui Donald Trump.

Nastia Rybka se auto-promovează neobosit pe reţelele de socializare drept guru în ale sexului, gata să înveţe pe oricine arta seducţiei în schimbul unui comision, fireşte.

Nastya Rybka: ”Chiar dacă interacţionam cu bărbaţi faimoşi - actori, parlamentari, oligarhi, savanţi - foarte puţini dintre ei sunt dispuşi să poarte discuţii serioase cu o femeie. Dacă vrei să seduci un asemenea bărbat, trebuie să-i stimulezi instinctele sexuale primare.”

Credibilă ori ba, e limpede că această curtezană cu spirit întreprinzător a petrecut timp cu ruşi foarte influenţi şi foarte bogaţi. Cu ajutorul unor fotografii şi filmuleţe, Nastia se laudă cu legăturile ei cu miliardari.

Într-o înregistrare o vedem relaxându-se pe un iaht cu doi bărbaţi. Unul dintre ei e oligarhul Oleg Deripaska, apropiat de Vladimir Putin, celălalt - vicepremierul rus Serghei Prihodko.

Opozantul rus Aleksei Navalnîi  a folosit imaginile într-un reportaj-anchetă menit să demonstreze corupţia responsabililor ruşi, întrucât, subliniază Navalnîi, vicepremierul a primit atenţii din partea lui Oleg Deripaska.

Proprietar al gigantului de aluminiu Rusal, Deripaska face parte dintre oligarhii îmbogăţiţi după destrămarea URSS, cu o avere de peste 6 miliarde de dolari. Pe de altă parte, Deripaska a fost apropiat de Paul Manafort, fostul şef de campanie al lui Trump inculpat în ancheta cu privire la amestecul Rusiei în alegerile prezidenţiale americane.

Navalnîi sugerează şi ca Deripaska şi Prihodko ar fi servit ca verigă de legătură între Kremlin şi echipa lui Trump.

Povestea Nastiei a luat o turnură de roman de spionaj, după ce zilele trecute a fost arestată de poliţia thailandeză pentru încălcarea termenilor vizei turistice, întrucât ţinea cursuri de seducţie pe o plajă locală.

Din duba care o ducea la închisoare, Nastia a lansat această provocare presei americane: ”Sunt gata să vă ofer toate piesele lipsa ale acestui puzzle şi pot dovedi totul cu înregistrări video şi audio, cu privire la conexiunile unor parlamentari ruşi, cunoscuţi cu Trump, Manafort şi ceilalţi. Ştiu o groază de lucruri. Vă aştept ofertele într-o închisoare thailandeză.”

Sunt poate doar vorbe fără acoperire ale unei femei disperate să evite deportarea în Rusia. Dar promisiunea ei, nedovedită de nimic deocamdată, de a risipi misterul scandalului Trump-Rusia i-a adus atenţia după care tânjea.

Rusoaică împuşcată după ce a urcat într-un taxi. De unde ştiau hoţii că are o comoară la ea
Rusoaică împuşcată după ce a urcat într-un taxi. De unde ştiau hoţii că are o comoară la ea
VIDEO PROTVPLUS.RO
pasageri in avion
Un actor a dat în judecată o linie aeriană fiindcă i s-a blocat degetul în scaun
Liderii UE cer eliberarea marinarilor ucraineni prinşi de ruşi. Sancţiunile, prelungite
A doua zi de proteste împotriva "legii sclaviei", în Ungaria. VIDEO
Liderii europeni au aprobat concluziile raportului MCV. Ce îi cer României
Atac armat la un colegiu din Statele Unite. Atacatorul s-a sinucis
Spioana rusă Maria Butina şi-a recunoscut vinovăţia. Reacţia lui Vladimir Putin
atentat Strasbourg
Franța încă îl caută pe teroristul din Strasbourg. Cine sunt victimele sale
Un şofer de autobuz a dus pasageri o săptămână fără să ştie că are o bombă în vehicul
Una dintre cele mai mari ţări din UE ar putea legaliza canabisul. Care sunt condiţiile
Franța a trecut la nivelul maxim de alertă, după atentatul din Strasbourg
Reacția unei românce din Italia când fiica ei i-a spus că este violată de unchiul ei
Întâmplare șocantă cu un călugăr care a ales să-și facă rugăciunea în pădure