Proteste într-o suburbie a Londrei, după ce poliția a alungat prostituatele românce

Ultima actualizare: 12-10-2019 13:04
Proetste într-o suburbie a Londrei, după ce poliția a alungat prosituatele românce
iStock

Locuitorii din Redbridge, o suburbie a Londrei, sunt dezamăgiți de faptul că prostituatele de origine română au fost alungate. Când au realizat ce se întâmplă, mai mulți bărbați au aruncat cu ouă și au agresat autoritățile.

Într-o ședință a comitetului de control extern din Redbridge, un purtător de cuvânt al Poliției a declarat că oamenii își vor prostituatele înapoi.

”Am încercat să vorbim cu oamenii, dar ei tot le vor înapoi. Consiliul are toleranță zero pentru cei care cred că pot abuza verbal sau fizic polițiștii”, a declarat consilierul Khayer Chowdhury.

John Richards de la Consiliul Redbridge a declarat că represiunea poliției a redus numărul prostituatelor de la 30 la 3. Acesta a mai precizat că 52% din femeile prinse, trăiau destul de departe de locul în care ofereau serviciile sexuale. „Trebuie să schimbăm modul de gândire al oamenilor - iar aici este vorba despre bărbați”.

Polițiștii tratează prostituatele ca fiind victime ale constrângerii sau circumstanțelor și încearcă să găsească metodele potrivite pentru a de convinge să renunțe, potrivit ilfordrecorder.co.uk.

În ședință, o purtătoare de cuvânt a declarat că prostituția va reapărea pe străzi, numai dacă autoritățile vor permite acest lucru.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO