Printul William s-a distrat de minune in timpul vizitei din Japonia. A imbracat un costum de samurai si a facut poze

Ultima actualizare: 04-03-2015 07:01

Printul William s-a distrat de minune in cea de-a doua zi a vizitei sale in Japonia. Partea cea mai savuroasa a fost cand s-a lasat imbracat intr-un costum de samurai si a pozat indelung cu un coif pe cap.

Asta dupa ce s-a amuzat pe seama ambasadorului britanic la Tokyo, care incercase si el o peruca de samurai. Aflat in vizita la studiourile unde se filmeaza un serial de epoca de mare succes, atentia printului a fost atrasa de o peruca de samurai.

Printul William: ''Daca as incerca-o, fratele meu ar glumi pe seama mea toata viata''.

L-a invitat insa pe ambasadorul britanic in Japonia sa o incerce, iar rezultatul l-a distrat la culme. Apoi i-a venit si lui randul sa probeze un costum de samurai.

Printul William: ''Cred ca mi-ar trebui si o sabie''. Iar gazdele s-au grabit sa-i faca pe plac.

La sediul televiziunii nationale, William s-a asezat la pupitrul stirilor si a fost initiat in tainele meseriei de prezentator.

De la Tokyo, printul a mers in regiunea Fukushima, unde premierul Shinzo Abe i-a spus cum merg lucrarile de reconstructie dupa cutremurul si tsunami-ul din 2011. Au mers si la o gradinita, unde William a dovedit ca se pricepe la jonglerii mai bine decat gazda sa.

Printul William pleaca duminica la Beijing, insa e de asteptat ca vizita acolo sa nu fie la fel de cordiala. Tatal sau, printul Charles, e un apropiat al lui Dalai Lama si i-a catalogat pe liderii chinezi drept niste "statui de ceara ingrozitoare''.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO