Printul Felipe si Letizia, in vacanta in Palma de Mallorca FOTO

05-08-2010 00:00

Printul mostenitor al Spaniei, Felipe, sotia lui Letizia si cele doua fetite formeaza cu siguranta cea mai carismatica familie princiara din lume. Asa se face ca oriunde apar cei patru, oamenii de rand se extaziaza.

Acum, de pilda, sunt in vacanta in Mallorca unde si-au facut o sumedenie de fani.

Cum s-a aflat de sosirea oaspetilor de sange albastru, localnici, turisti, dar si ziaristi s-au si instalat la intrarea in hotel ca sa-i salute si sa-i fotografieze.

Felipe, Letizia si fiicele lor Leonor si Sofia n-au parut deloc agasati de interesul starnit si s-au plimbat pe stradutele catre duceau catre port.

Acolo s-au imbarcat pe un iaht si au iesit in larg pentru cateva ore. In timp ce Letizia, fosta ziarista, discuta degajata cu navigatorii, printul Felipe s-a dovedit un tata extrem de grijuliu. De altminteri, cele doua fetite adorabile nu se dezlipeau de el.
Dupa o scurta siesta la hotel, cei patru au mers iarasi la plimbare, imbracati lejer si fara sa aiba garzi de corp, cel putin nu la vedere.

Intreaga familie s-a bucurat apoi de un concert pe plaja, iar Felipe si Letizia pareau doi proaspat indragostiti. Asta cand ii mai slabeau cu intrebarile micile printese. Asa ca viitorul rege al Spaniei le explica rabdator ce se petrece pe scena, in timp ce sotia lui schimba impresii, tot despre copii, cu vecina de rand.

Sursa: Pro TV

Tags: felipe, letizia, spania,


VIDEO PROTVPLUS.RO