Prima reacție a italianului care a împușcat o fetiță româncă, de 1 an, aflată în brațele mamei

25-07-2018 12:38
Sursa: La Stampa


carabinieri in Roma

Italianul de 50 de ani, care a împușcat o fetiță româncă, de etnie romă, în vârstă de 1 ani, care era în brațele mamei sale, spune că a comis gestul ”din greșeală”.

Bărbatul este un fost funcționar din cadrul Senatului italian. După incidentul de acum o săptămână, de pe o stradă din estul Romei, anchetatorii i-au confiscat două arme cu aer comprimat, relatează La Stampa.

”Am împușcat-o din greșeală”, a spus italianul care, marțea trecută, a tras cu arma cu aer comprimat în direcția unui grup de persoane între care se aflua și fetița cu mama ei.

”Făceam niște probe cu arma, am tras în aer și am lovit din greșeală acea familie”, a spus bărbatul în timpul anchetei. Anchetatorii suspectează, însă, că în spatele gestului se ascunde un motiv de ură rasială.

Cerasela, fetița de 1 an și 3 luni, a fost dusă la spital, unde a medicii au depus eforturi ca să-i salveze viața. Fetița este în stare stabilă acum și a părăsit secția de terapie intensivă.

Medicii se tem încă că fetița ar putea rămâne într-un scaun cu rotile pentru tot restul vieții sale, din cauza leziunii la coloana vertebrală care a fost provocată de muniție.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Sursa: La Stampa

VIDEO PROTVPLUS.RO