Prima imagine cu baietelul abandonat de parinti, in padure, drept pedeapsa. Copilul este de negasit, de 4 zile

Ultima actualizare: 03-06-2016 07:02
baietel disparut Japonia

Baietelul de 7 ani, pe care parintii l-au abandonat intr-o padure, ca sa ii dea o lectie, este in continuare de negasit. Padurea in care a fost lasat ar fi populata de ursi, iar parintii se tem pentru viata lui.

Misiunea de cautare a lui Yamato Tanooka continua, iar acum a aparut si prima imagine cu baietelul de 7 ani, informeaza Daily Mail.

Autoritatile din Japonia au pornit o misiune ampla de cautare, dupa ce baietelul care s-ar fi ratacit in padure, in muntii Hokkaido. Insa, dupa ce, initial parintii au zis ca baiatul lor s-a pierdut, dupa 2 zile au facut o declaratie socanta.

Parintii baietelului de 7 ani au recunoscut ca ei l-au abandonat in padure, drept pedeapsa si nu s-a pierdut in timpul drumetiei, asa cum au declarat prima data, au declarat surse ale politiei pentru The Guardian. Pustiul ar fi aruncat cu pietre in masini, iar gestul nepoliticos i-a infuriat pe parinti, care au decis sa il lase in padure, ca o lectie.

Timp de doua zile, autoritatile au lansat o misiune ampla de cautare a baiatului, la care au participat peste 150 de persoane. Cu toate astea, nimeni nu a reusit sa il gaseasca pana acum.

"Parintii au recunoscut ca au mintit si au declarat ca l-au abandonat singur, in munti, ca sa il pedepseasca si sa ii dea o lectie. Desi s-au intors imediat in locul in care l-au lasat, baiatul a disparut fara urma si nu a fost inca gasit" a declarat un politist.

Tatal a declarat ca le-a fost prea rusine sa recunoasca ce au facut, dupa ce tot ei au cerut o misiune de cautare pentru ca disparuse.

Intre timp, dupa ce cazul a devenit tot mai cunoscut, utilizatorii s-au aratat revoltati de decizia parintilor. "Acesta este un abuz, nu o pedeapsa", "Acesti parinti sunt atat de stupizi ca ma lasa fara cuvinte" au fost doar cateva dintre comentariie lor.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO