Presa internațională, uimită și amuzată de pantalonii purtați de Kim Jong-Un. ”Poți trage o rachetă prin ei”


Ultimul update: Duminica 01 Octombrie 2017 18:28
Data publicarii: Marti 26 Septembrie 2017 16:16
Categorie: Stiri externe
kim jong un

Pantalonii purtați recent de Kim Jong-Un au ajuns subiect de glume în presa internațională după ultimele imagini apărute cu liderul suprem nord coreean.

Imaginile publicate în urmă cu câteva zile de agenția de stat nord coreeană au atras atenția presei internaționale prin ... lărgimea pantalonilor purtați de Kim Jong-Un.

”Pantalonii lui Kim nu sunt doar de două ori mai largi decât cei purtați de ceilalți bărbați din imagine, sunt de două ori mai largi decât orice pantaloni din istorie” au glumit cei de la esquire.co.uk.

”Ce ne spun pantalonii lui Kim Jong-Un despre un posibil atac nuclear?” se întreabă ironic publicația. Că totul este o propagandă și ca probabil acum Donald Trump își va face apariția cu niște pantaloni și mai largi - concluzionează ei cu umor.

”Uitați-vă la ei, sunt atât de largi că poți trage o rachetă intercontinetală prin ei” au glumit și cei de la buzzfeed.com.

Și Twitterul s-a umplut de poante despre pantalonii supradimensionați ai lui Kim Jong-Un. ”Printre crimele lui Kim Jong-Un se numără și acești pantaloni” a comentat un jurnalist de la Yahoo.

 

Sursa: Esquire

VIDEO PROTVPLUS.RO