Premierul Marii Britanii, David Cameron, a fost intepat de o meduza in timp ce se relaxa pe o insula in Spania

Dată publicare: 18-04-2014 10:13
Dată actualizare: 21-04-2014 08:35


David Cameron

Premierul Marii Britanii, David Cameron, a fost intepat de o meduza, in timp ce se relaxa in apa unei insule din Spania.

Conform The Mirror, incidentul a avut loc pe insula Lanzarote, pe plaja Arrieta. Turistii sustin ca l-au vazut pe britanic iesind din mare frecandu-si o mana si strigand: "Au, au, au!".

Si totusi, localnicii nu prea s-au grabit sa-l ajute, in conditiile in care acestia l-ar fi avertizat din timp ca exista pericolul sa fie atacat de aceste creaturi veninoase.

La un moment dat, David Cameron ar fi intrat in apa cu copii, insa localnicii i-au spus ca sunt multe meduze. Premierul si-a scos copii pe mal, insa el a ales sa ignore sfaturile oamenilor.

Un barbat care a fost martor la toata scena, Alan Lambert, a declarat pentru The Mirror ca una dintre metodele traditionale de interventie rapida in astfel de cazuri este ca cineva sa urineze pe locul inflamat. "Dar nu ar fi avut cine sa se ofere voluntar ca sa administreze acest tratament, daca ar fi avut nevoie. Toata lumea era in bar si radea."

Sotia lui Alan, Wendy, in varsta de 59 de ani, traieste in Insulele Canare de 12 ani si a descris aceste meduze ca fiind niste creaturi "rosiatice, destul de mici, dar cu tentacule lungi".

Oficialii de pe Downing Street au refuzat sa comenteze incidentul, insa o sursa de acolo a declarat ca "a fost o intamplare minora si nu a fost nevoie de tratament".

Sursa: The Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO