Povestea tinerei de 19 ani, bolnavă de leucemie, care a luptat până în ultima clipă pentru viaţa copilului ei

Ultima actualizare: 22-01-2019 11:50
Brianna Rawlings

Brianna Rawlings din Sydney, Australia, a fost diagnosticată cu leucemie în timp ce era în luna a patra de sarcină. Adolescenta a decis să îşi amâne tratamentul pentru a da o şansă bebeluşului, însă finalul a fost unul tragic.

Brianna a ajuns în presa internațională cu povestea ei de-a dreptul impresionantă. Tânăra a refuzat să facă o întrerupere de sarcină şi să înceapă tratamentul împotriva leucemiei, şi-a dorit să îi dea bebeluşului ei o şansă la viaţă.

Din păcate, a fost nevoită să nască mai devreme, cu trei luni înainte de termen, din cauza durerilor îngrozitoare pe care începuse să le aibă. Micuţul Kyden a trăit doar 12 zile.

Bebeluşul a fost diagnosticat cu o infecţie la stomac, iar organismul lui fragil nu a rezistat tratamentului.

"Acele 12 zile pe care am reuşit să le petrec cu micuţul meu, să îl ţin în braţe, să îl sărut, au fost cele mai importante şi speciale zile din viaţa mea", declara tânăra mamă la câteva zile de la decesul băieţelului.

Imediat după naştere, Brianna a început tratamentul, a făcut un transplant de măduvă, însă organismul l-a respins. Pe data de 29 decembrie tânăra a pierdut lupta cu boala, a murit la câteva zile după ce împlinise 19 ani.

"Brianna noastră şi-a încheiat călătoria pe pământ, alături de noi. Acum este lângă bebeluşul ei. Suntem devastaţi, dar liniştiţi pentru că ştim că acum nu mai simte durerea îngrozitoare", a declarat sora tinerei.

Povestea Briannei a impresionant o lume întreagă. Gestul ei şi lupta de-a îşi salva bebeluşul cu costul propriei sale vieţi i-a lăsat pe oameni fără cuvinte.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO