S-a infectat cu Covid după ce și-a îmbrățișat pentru ultima dată soția, răpusă de coronavirus. A murit și el după 9 zile

Ultima actualizare: 17-11-2020 22:52
Povestea soților care au murit de Covid la 9 zile distanță
yeslife.it

Ea, 72 de ani, moare de Covid. El, 80 de ani, o veghează și se infectează: moare și el nouă zile mai târziu. O viață împreună și un singur destin.

Mereu împreună, chiar și la final. Este povestea emoționantă a doi soți italieni, din Tortoreto (Teramo), scrie Il Messagero.
Natalina Medori, cunoscută despre Lina, și soțul ei, Dante Schiavoni, au plecat din această lume împreună, inseparabili chiar și în moarte, așa cum au fost în viață.

Lina a fost diagnosticată cu Covid-19 pe 5 noeimbrie, iar la început s-a simțit bine. Starea ei s-a agravat brusc, iar femeia într-o zi s-a prăbușit și a murit. Distrus de durere, bărbatul ei a rămas lângă ea mai multe ore și s-a infectat și el.

”Dante nu și-a abandonat niciodată soția, nici măcar când a murit, el a supravegheat-o mereu”, a declarat o rudă.

Potrivit Il Messagero, bărbatul a stat alături de trupul femeii în timpul priveghiului, nerespectând regulile de distanțare. Ulterior, Dante a fost depistat pozitiv, el decedând sâmbătă, la nouă zile după soția sa, care a fost înmormântată pe 6 noiembrie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO