Poveste incredibila! Dupa 16 ani au realizat ca au crescut copilul altora

Ultima actualizare: 04-10-2012 07:45

Povestea unei familii din Republica Moldova ar putea constitui, pentru un scenarist in cautare de inspiratie, subiectul unui film de succes. Dupa 16 ani, doi parinti au descoperit ca baiatul pe care l-au crescut nu este copilul pe care l-au adus pe lume.

Printr-o eroare a unei asistente medicale de la maternitate fiul lor a ajuns imediat dupa nastere in grija altei familii.

Parintii naturali l-au gasit in cele din urma tocmai in indepartate Siberie, la mii de kilometri si au reusit sa-l aduca acasa.

Familia Bulimaga a avut o mare surpriza in urma cu doi ani. Parintii au descoperit ca baiatul cel mare, Andrei, pe atunci in varsta de 16 ani, are alta grupa de sange decat ei. Victoria Bulimaga si-a dat seama ca, foarte probabil, s-a produs o incurcatura cand a adus copilul pe lume. Si-a amintit, de altfel, ca imediat dupa nastere nici nu si-a vazut bine fiul.

Macinati de gandul ca fiul lor natural a crescut printre straini, sotii Bulimaga au incercat sa rezolve misterul. Au aflat astfel ca in maternitate fusese inregistrat la o diferenta de doar cateva ore, un alt copil. Cu eforturi au reusit sa-i si dea de urma. L-au gasit pe Fiodor, fiul lor natural tocmai la Iakutsk, in Rusia. Li s-a rupt inima insa cand au aflat ce viata grea a dus copilul si l-au chemat inapoi in Moldova.

Familia cere acum despagubiri de 500.000 de euro maternitatii. Dar medicii au respins acuzatiile, ba chiar au incercat sa dea vina pe parinti.

Procurorii au facut si ei cercetari, insa nu au deschis niciun dosar in acest caz.

Chiar si-asa, parintii sunt hotarati sa ajunga in instanta ca sa ii se faca dreptate. Sunt insa fericiti ca Fiodor si Andrei se inteleg ca fratii si chiar impart aceeasi camera.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO