Polițist român, erou în Italia. Descoperirea sa. VIDEO

19-04-2019 10:26
Sursa: torinoggi.it


Polițist român, erou în Italia

Un polițist român este considerat eroul unei acțiuni de amploare desfășurate în Italia, care a dus la destructurarea unei rețele internaționale de droguri.

Munca polițistului român, care a lucrat sub acoperire, reușind să se infiltreze în rețeaua de distribuție a drogurilor aduse din America de Sud, a condus la succesul operațiunii, scrie torinooggi.it.

"O rețea internațională de droguri, oprită de acțiunea - sub acoperire - a unui agent aparținând unei forțe de poliție străine. Polițiștii italieni au reușit să aresteze două persoane implicate în traficul internațional de droguri datorită contribuției unui coleg român, care s-a infiltrat în rețeaua de infractori", scrie sursa citată.

Datorită românului, a fost dezvăluită nu numai amploarea traficului, ci și prezența centrului de operațiuni al rețelei la Torino.

Traficanții de droguri au reușit să aducă importante cantități de cocaină și heroină din America de Sud și mai ales din Brazilia în Italia și în alte țări europene.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: torinoggi.it

VIDEO PROTVPLUS.RO