Politist condamnat la inchisoare dupa ce a postat pe internet pasaportul lui Messi. Motivul pentru care a facut asta

Ultima actualizare: 04-02-2016 07:02
lionel messi

Un politist din Dubai care a postat pe retelele sociale imagini cu pasaportul fotbalistului argentinian Lionel Messi a fost condamnat, luni, la o luna de inchisoare de un tribunal local, informeaza AFP.

Potrivit versiunilor online ale ziarelor Gulf News si Khaleej Times, politistul, identificat doar prin initialele J.J., a fost condamnat pentru ca "a incalcat viata privata" a lui Messi si "a abuzat de sistemul de telecomunicatii", scrie Agerpres.

Politistul din Emiratele Arabe Unite - un sergent in varsta de 26 de ani, care lucra pe aeroportul international din Dubai - a pledat vinovat si a recunoscut ca a gresit sa posteze, prin intermediul smartphone-ului, informatiile de pe pasaportul lui Messi pe retelele sociale.

Incidentul s-a produs pe 27 decembrie, pe aeroportul din Dubai, unde celebrul atacant al Barcelonei sosise ca sa primeasca un premiu in cadrul celei de-a saptea editii a Globe Soccer Awards.

Politistul voia sa faca un selfie cu Messi, dar acest lucru nu a fost posibil, fiindca fotbalistul era obosit dupa un drum lung. Politistul a luat pasaportul si a facut inregistari cu el, pe care le-a postat pe Snapchat.

Sergentul, ce risca sase luni de inchisoare, a afirmat ca nu a intentionat niciodata sa incalce viata privata a lui Messi.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO