Poliția din Cipru a deschis valiza în care s-ar afla trupul româncei. Descoperirea făcută


Ultimul update: Luni 29 Aprilie 2019 20:07
Data publicarii: Luni 29 Aprilie 2019 17:29
Categorie: Stiri externe

Poliția cipriotă ia în calcul ipoteza ca numărul victimelor criminalului în serie, arestat săptămâna trecută, să fie de câteva zeci.

Până acum, individul, militar de carieră, a recunoscut 7 crime. Printre victime se numără și o româncă de 35 de ani şi fetița ei de 8 ani.

Scafandrii au scos dintr-un lac toxic o valiză în care s-ar afla rămășițele româncei. Presa din Cipriu scrie că două valize ar apărea în fotografiile și filmările mai multor turiști, care au vizitat zona în urmă cu câțiva ani.

După mai multe zile de căutări dificile, ghidate chiar de presupusul criminal, care a fost adus la faţa locului pentru reconstituire, a fost găsită una dintre valize.

Poliție: ”Am recuperat din lac o valiză care conţine rămăşiţele unei femei, dar şi ciment întărit. Trupul este în stare avansată de descompunere. Potrivit medicului legist, este trupul unei femei adulte, dar va fi nevoie de mai multe investigaţii şi analize pentru identificarea acesteia.

Suspectul, Nicos Metaxas, de 35 de ani, povestise că a pus rămăşiţele unor victime în câteva valize, pe care le-a aruncat într-un lac toxic format într-o mină abandonată.

Ciprioţii acuză tot mai apăsat autorităţile în neglijență şi indiferență criminală în tratarea cazurilor succesive de dispariţie, pentru că era vorba de cetăţeni străini.

În acest context tensionat, pe reţelele de socializare circulă imagini ale unor valize, fotografiate întâmplător de turişti care au vizitat împrejurimile lacului în ultimii ani.

Lipsa de seriozitate a anchetei e cu atât mai gravă cu cât poliţiştii admit acum că ar putea fi vorba de mult mai multe crime, până la 30. Au fost redeschise zeci de dosare de dispariţii implicând femei de naţionalitate străină, despre care iniţial s-a crezut că părăsiseră Ciprul.

Isteria publică s-a declanşat la inceptul lunii, când un grup de turişti a dat din întâmplare de două cadavre aruncate într-o mină dezafectată.

Ulterior, a mai fost găsit un trup în acelaşi perimetru. Sinistra descoperire a provocat o undă de şoc în ţara insulară din estul Mediteranei. Din 1993, nu s-a mai înregistrat nicio dublă crimă în Cipru.

Cazul româncelor ucise în Cipru. Ce au găsit anchetatorii în valiza scoasă din lacul toxic
Cazul româncelor ucise în Cipru. Descoperire sinistră făcută în lacul toxic
Proteste în Cipru, după ani de tăcere. Ce s-a întâmplat cu criminalul româncelor
VIDEO PROTVPLUS.RO
Dragoș Bucur, surpriză inspirată din filmele western pentru Eduard

07:14
Povestea emoționantă a lui Eduard, un băiețel de opt ani imobilizat în scaun cu rotile pe viață

05:05
Revista Beau Monde a aniversat 18 ani de la apariție. Cătălin Măruță, gazda evenimentului

04:59
În calitate de ce va fi invitat Jeremy la nunta Carolinei

03:11
România, o nouă istorie pentru o nouă națională! Cucerim nordul! România U21 – Finlanda U21, joi de la ora 20:00, ÎN DIRECT la PRO TV! Bucurați-vă de fotbal!

00:30
Istoria EURO 2020 nu se scrie fără noi la București! Pe 15 noiembrie, România – Suedia se vede în direct la PRO TV de la ora 21:45!

00:30
Cu Amalia Năstase, fosta soție a lui Ilie Năstase, pe urmele copilăriei

06:11
Simina, fosta soție a lui What's Up, face dezvăluiri la câteva luni de la divorț

Simina: "Cred că într-o zi vine o întrebare dacă este iubire sau obișnuință"


13:55
Accidentele rutiere, tot mai dese în ultimii ani

"Un moment de neatenție la volan poate crea traume ireparabile în familie"


12:16
Daniela Gyorfi, despre operațiile estetice

"Această medicină este o chirurgie și are niște consecințe pozitive, dar poate avea riscuri și complicații"


18:44