Doi din capii bandei de romani care a fugit din restaurantul spaniol fara sa plateasca, identificati. Cum au fost gasiti

Ultima actualizare: 10-03-2017 06:52
romania Spania

Politia spaniola a identificat doi dintre capii bandei de romani care a fugit de la un restaurant din Spania fara sa plateasca, relateaza Diario del Leon citat de BBC News.

Autoritatile au reusit sa ii identifice datorita actelor de identitate prezentate in momentul in care au dat avansul pentru petrecere, insa nu au facut publice numele lor. Cei doi ar fi avut ultimul domiciliu cunoscut in orasul Ponferrada, din provincia Leon (nord-vestul Spaniei), insa ar fi fugit dupa ce faptele lor au atras atentia presei. Fortele de ordine ii cauta in prezent si analizeaza daca ii poate acuza de vreo infractiune.

Proprietarul unuia dintre restaurantele jefuite a denuntat incalcarea contractului, ceea ce inseamna ca poate deschide un proces civil. Daca se dovedeste, insa, ca romanii au actionat cu intentia expresa de a insela, pot fi acuzati de frauda.

Romanii care au fugit saptamana trecuta dintr-un restaurant spaniol fara sa plateasca au mai dat cateva astfel de lovituri, scrie presa spaniola, care informeaza ca proprietarii altor localuri pagubite i-au gasit pe Facebook.

Romanii care participau la o petrecere de botez intr-un restaurant din Bembibre, nord-estul Spaniei, si au parasit localul fara sa plateasca o nota de aproximativ 2.000 de euro, obisnuiau sa actioneze astfel, scrie elconfidencial.com.

Chelneri, barmani si proprietari de localuri din regiunea Bierzo au pus cap la cap intamplarile din ultima perioada si au constatat ca ar fi vorba despre un grup de romani de etnie roma, care conduc masini scumpe si care nu platesc pentru petrecerile de familie.

Politia continua acum cercetarile, gratie inregistrarilor si fotografiilor pe care romanii le-au publicat pe retele de socializare.

Proprietarul restaurantului-hotel El Carmen, unde romanii au dat cea mai recenta ”lovitura”, a confirmat ca a fost vorba despre cel putin 120 de persoane si ca pierderea depaseste 2.000 de euro. Au fugit chiar inainte de a fi servit desertul. In ritmul dansului au mers in afara localului, iar ospatarii au observat uimiti cum toti se urca in masini si pleaca in tromba.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO