Pedepsele primite de patru români din UK care au violat o tânără la Londra

Dată publicare: 14-05-2021 21:05
Dată actualizare: 14-05-2021 21:12


Romani

Patru români au fost condamnați la zeci de ani de închisoare după ce au violat o tânără pe care au întâlnit-o într-un club din Londra, în 2017.

Octavian Lupu (31 de ani), Dimitrie Ceban (28 de ani), Alexandru Cimbir (40 de ani) şi Andrei Rotaru (25 de ani) i-au cumpărat femeii băuturi alcoolice, iar apoi au dus-o într-o locuință aflată la câțiva kilometri distanță, unde au violat-o pe rând, potrivit Daily Star.

Camerele de supraveghere din clubul de noapte l-au surprins pe Lupu, în vârstă de 31 de ani, când a abordat-o pe tânără. A dansat cu ea și i-a oferit băuturi alcoolice. La un moment dat victima a vrut să plece, dar pentru că nu i-a mai mers telefonul, Lupu s-a oferit să o ajute pe tânără să ia un taxi spre casă.

Tânăra a povestit că a fost băgată cu forța într-o maşină în care se mai aflau ceilalți trei agresori. Au dus-o într-o locuință din Northold unde au urmat 90 de minute de coșmar, în care cei patru au violat-o pe rând.

Apoi agresorii i-au returnat hainele şi au trimis-o cu un taxi acasă. Victima s-a dus însă la spital, iar acolo a anunțat Poliția. După ce au analizat imaginile surprinse de pe camerele de supraveghere, polițiștii i-au identificat pe cei patru români și i-au arestat.

Ei au fost găsiți vinovați de viol, iar miercuri au primit o pedeapsă totală de 71 de ani de închisoare.

Octavian Lupu a fost condamnat la 20 de ani de închisoare, Alexandru Cimbir a fost condamnat la 18 ani şi jumătate de închisoare, Andrei Rotaru a fost condamnat la 17 ani de închisoare, iar Dimitrie Ceban a primit 16 ani de închisoare.

Sursa: Daily Star


VIDEO PROTVPLUS.RO