Pedeapsa primită de o româncă ce și-a ucis soțul italian pentru că era ”contaminat”

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
carabinieri
Getty

O româncă de 50 de ani, care și-a înjunghiat mortal soțul italian, după care i-a tăiat penisul cu cuțitul, iși va petrece următorii 10 ani într-un centru de reabilitare pentru pacienții psihiatrici, au decis magistrații din Modena.

În iunie anul trecut, Verona Popescu și-a înjunghiat mortal soțul, Claudio Palladino, în vârstă de 63 de ani, după care i-a tăiat penisul. Acum, judecătorii au ajuns la concluzia că femeia nu era în deplinătatea facultăților mintale atunci când a comis crima și nu poate fi încarcerată, relatează trc.tv.

Îndoielile cu privire la luciditatea femeii au apărut în ziua crimei, când le-a declarat senină polițiștilor că i-a tăiat soțului organul genital pentru că era „contaminat“. Expertiza psihiatrică a arătat că femeia nu era în deplinătatea facultăților mintale.

Bărbatul a fost ucis cu opt lovituri de cuțit în torace și abdomen, în timp ce ea pregătea micul-dejun, la șase dimineața, apoi i-a tăiat penisul. Verona Popescu a sunat la Poliție și a anunțat: „Veniți, tocmai mi-am ucis soțul!”. 

Când au ajuns la locuința celor doi, din periferia Modenei, polițiștii l-au găsit pe bărbat, director al unei firme importante, mort, într-o baltă de sânge.

Verona era îmbrăcată cu haine curate și aranjată. Le-a povestit anchetatorilor cu lux de amănunte ce se întâmplase.

Se pare că gestul ei nu a avut nicio motivație concretă.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO