Pedeapsa desprinsa din Evul Mediu. O femeie a fost plimbata goala pe un magar printr-un sat din India

Ultima actualizare: 13-11-2014 07:06
india

O femeie din India a fost obligata sa se dezbrace si sa fie plimbata pe un magar intr-un sat din nordul tarii, relateaza politia locala, potrivit BBC.

Femeia in varsta de 45 de ani a primit aceasta pedeapsa din partea liderilor comunitatii din districtul Rajsamand. Cu toate ca sentintele date de consiliile batranilor din sate nu au greutate legala, acestea sunt respectate in zonele rurale.

Femeia a fost obligata sa defileze goala pe un magar prin sat pentru ca si-ar fi ucis nepotul, sustine politia. Nepotul ei de 45 de ani, Vardi Singh , s-a sinucis la inceputul acestei luni. La trei zile de la inmormantare, sotia lui impreuna cu cateva rude, au acuzat-o de crima pe matusa decedatului in fata politiei locale.

Pana sa ajunga la un tribunal, cazul a ajuns pe mana unui consiliu al satului care a declarat-o vinovata de crima pe femeie. Drept pedeapsa aceasta a fost rasa in cap, dezbracata, manjita cu praf de carbune si plimbata goala pe un magar.

Dupa acest incident politia a arestat 39 de persoane. "Este rusinos ca femeia a fost tratata asa la ordinele unui consiliu al satului" a declarat un oficial al politiei locale.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO