Orașul în care călătorii pot merge la aeroport cu elicopterul. Îi costă doar 65 de dolari

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Elicopter
AFP

Orașul indian Bangalore a venit cu o alternativă pentru cei care își doresc să ajungă cât mai repede la aeroport.

Astfel, în schimbul a 65 de dolari oamenii pot fi transportați din oraș la aeroport cu elicopterul, evitând, astfel, aglomerația de pe autostrăzi.

Serviciul HeliTaxi a fost lansat luni și le promite doritorilor că îi va transporta la aeroport în doar 15 minute, comparativ cu cele trei ore pe care ar trebui să le petreacă într-un autoturism. Astfel, călătorii pot face o programare prin intermediul unei aplicații mobile și, pentru moment, oferă transport doar între Bangalore și aeroportul din apropiere, scrie Money CNN.

HeliTaxi este un serviciu de două ori mai scump decât o călătorie cu Uberul, însă îi scutește pe oameni de trei ore petrecute în trafic.

Reprezentanții companiei au precizat că serviciul se adresează mai ales oamenilor de afaceri care își doresc să ajungă cât mai repede la aeroport.

„Un număr mare de călători de top, între care și directori executivi, petrec peste trei ore în trafic ca să ajungă la aeroport. Acesta este un timp pierdut. Nu e o opțiune low-cost, dar e o alternativă”, a spus un purtător de cuvânt al aeroportului Bangalore.

Potrivit companiei Thumby Aviation, opt clienți au decis să meargă la aeroport cu elicopterul în ziua lansării serviciului. 

„Scopul nostru este să facem călătoriile cu elicoperul accesibile publicului larg. Am realizat că este un proiect realizabil”, a spus K.N.G. Nair pentru CNN.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO