O șoferiță acuză că pompele de benzină sunt "sexiste". De ce nu poate să alimenteze


Ultimul update: Vineri 24 Ianuarie 2020 19:02
Data publicarii: Vineri 24 Ianuarie 2020 17:36
Categorie: Stiri externe
soferita

O șoferiță din Marea Britanie susține că benzinăriile sunt sexiste, pentru că mânerele de la pompă sunt prea mari și îi rănesc mâinile și este nevoită să îl roage pe iubitul ei să îi facă plinul, potrivit Daily Mail.

Melanie Morgan, o profesoară de 31 de ani din Londra, susține că pompele au un design făcut special pentru bărbați și s-a poza când încerca să cuprindă cu mâna mânerul pompei pentru a arăta cum îi rănește mâinile.

Alimentatul mașinii la benzinărie a devenit o problemă atât de importantă pentru Melanie încât vrea să își înlocuiască mașina cu una electrică.

"Am mâini destul de mici. Sunt scundă, am 1,60, dar îmi imaginez că nu sunt atât de mulți bărbați care au mâinile la fel de mici ca ale mele. Când eram mai tânără mî gândeam că e foarte dificil (să alimentez, n.r.), dar că fac asta de puțin timp. Dar ca un adult care face asta cu regularitate, mi-am dat seama că nu sunt multe persoane care au dureri când fac asta", a spus Melanie.

Femeia spune că nu știe dacă toate femeile au acest disconfort atunci când alimentează, însă se gândește serios să își cumpere un autoturism electric în viitor.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO