O româncă, păcălită de doi fotbaliști din Italia. De ce a fost nevoită să le achite facturile

Ultima actualizare: 21-06-2020 11:28
maria carmen aliei
il resto del carlino

O româncă stabilită de 18 ani în Italia a fost nevoită să achite facturile la gaz și energie electrică în locul unor fotbaliști, deși a rămas fără loc de muncă, scrie Il Resto del Carlino

Cei doi fotbaliști, de la echipa Jesina, din orașul Jesi, s-au mutat în apartamentul în care a locuit Maria. Proprietarul a rugat-o pe femeie să nu închidă contractul pentru utilități, dar facturile au continuat să vină pe numele ei.

”Am încercat în toate modurile posibile să-i fac să-mi respecte drepturile, dar nu s-a putut face nimic”, a povestit româncă pentru Il Resto del Carlino, citat de rotalianul.com.

Maria a vorbit chiar și cu președintele clubului de fotbal, dar când somațiile s-au adunat a fost nevoită să plătească.

”Chiar și pentru a închide contractul a trebuit să insist luni întregi și, într-un final, în luna decembrie au rezolvat”, a povestit femeia.

Suma achitată nu a fost mare, 90 de euro, dar Maria a cerut și ajutorul unui avocat. 

”Mi-a explicat că nu e convenabil să-i dau în judecată, deci pe lângă pagubă, și bătaie de joc. Unii ar spune că 90 de euro este o sumă mică, dar trebuie să țineți cont că eu nu mai am locul de muncă la curățenie din cauza pandemiei și momentan mă întreține fiul meu care merge la școală, dar are și un contract de sezonier”, a mai spus românca.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO