O poză postată de Melania Trump a stârnit controverse. Ce gest a făcut președintele SUA

09-08-2019 18:35


poza trump

O fotografie postată de Melania Trump pe Instagram, cu copilul unui cuplu care a murit în atacul armat din El Paso, a stârnit controverse.

Imaginea o surprinde pe Melania Trump ținând în brațe bebelușul. În dreapta sa se află Donald Trump, care face semn că totul este în regulă și zâmbește.

De asemenea, în poză apare și unchiul copilului, care declară că este un susținător al președintelui, potrivit The Guardian.

Sunt confuz și îngrozit de această fotografie. Am înțeles eu greșit?

De ce Trump și Melania zâmbesc și fac semn că totul este în regulă, într-o poză în care apare copilul ai cărui părinți au fost uciși în El Paso?

Pe bune, ce naiba se întâmplă?”, a fost un mesaj postat pe Twitter.

Copilul în vârstă de 2 luni a fost rănit la mâini, în timp ce părinții săi încercau să-l apere în timpul atacului din El Paso. Mama sa a fost împușcată mortal și a căzut peste el, iar tatăl său a murit în timp ce încerca să își protejeze soția.

În timp ce au apărut numeroase critici pe site-urile de socializare, unchiul copilului a declarat că și tatăl copilului a fost un susținător al lui Donald Trump.

Președintele nu s-a întânit și cu ceilalți 8 supraviețuitori ai atacului din El Paso. Trei dintre ei se aflau în stare gravă sau nu vorbeau engleza și ceilalți au refuzat.

Doctorii de la centrul medical în care sunt internate victimele îl critică pe Trump și îl acuză de ,,lipsă de empatie’’.

Trump a mai fost și în Dayton, Ohio, unde 9 persoane au murit într-un alt atac. Imediat după, Trump a declarat că vizita lui a fost interpretată greșit.

Sursa: The Guardian

VIDEO PROTVPLUS.RO