O "mireasă ISIS" povestește cum și-a petrecut noaptea nunții într-o cameră de tortură


Ultimul update: Miercuri 20 Februarie 2019 13:47
Data publicarii: Miercuri 20 Februarie 2019 11:24
Categorie: Stiri externe
mireasa isis

O femeie care a fost trimisă în Siria pentru a deveni „mireasă ISIS” a dezvăluit cum s-a desfășurat noaptea nunții. În prezent, tânăra se află în Germania, sub supravegherea autorităților.

Derya, în vârstă de 26 de ani, provine dintr-o familie turcă, stabilită în Germania. Tânăra a fost iubita unuia dintre liderii clubului de motociclști Hells Angels, însă era tare nefericită în această situație. Totul s-a schimbat când l-a cunoscut online pe Mario Sciannimanica, care a început să-i povestească despre gruparea Stat Islamic, scrie Daily Mail.

Bărbatul i-a explicat cum s-ar putea converti la Islam și cum se poate alătura „cauzei adevărate”, în Siria. După ce i-a spus că nu este însurat, femeia i-a răspuns: „Bine, atunci noi doi ne vom căsători”.

Două luni mai târziu, Derya a părăsit Germania pentru a se întâlni cu Mario, în Siria. „Prima dată când l-am văzut, îmbrăcat în uniformă și cu barbă, mi s-a părut că arată foarte bine”.

Femeia a mai povestit că și-a petrecut noaptea nunții într-o cameră de tortură a jihadiștilor. „Am fost găzduiți într-o fostă celulă de tortură, cu lanțuri atârnând din tavan și cu sânge pe pereți. A fost înspăimântător.”

„Tot ce mi-am dorit a fost să ajut copiii sirieni”.

Derya și Mario s-au mutat în Irak, unde femeia a născut un băiețel, în 2015. Însă, în cele din urmă, din cauza numeroaselor certuri s-au despărțit.

Imediat, tânăra a primit o altă cerere în căsătorie de la cel mai celebru luptător ISIS de origine germană, rapperul Deso Doggy.

„Era foarte drăguț, petreceam mult timp împreună”. Cu toate acestea, mireasa ISIS a refuzat să se căsătorească cu el și a decis să devin a doua soție a unui jihadist belgian.

„Totul a fost frumos până când soțul meu a fost lovit de o dronă și a murit două luni mai târziu. Am ghinion la capitolul soți. Toți mor în jurul meu”.

După decesul celui de-al doilea soț, Derya s-a întors la Mario care a fost acuzat de spionaj împotriva ISIS și executat chiar de camarazii săi.

Femeia a părăsit Siria și a fost arestată în Turcia, apoi extrădată în Germania în vara anului 2017. În prezent, fosta mireasă ISIS se află în custodia autorităților germane, în timp ce o investigație este în curs.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Daily Mail

Decizia autorităților în cazul miresei ISIS care vrea să revină în UK. Ce riscă tânăra
40 de teroriști ISIS, cu pașaport german, capturați în Siria
40 de teroriști ISIS, cu pașaport german, capturați în Siria
VIDEO PROTVPLUS.RO