O maşină a intrat în mulţime la Manchester: cinci răniți


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Vineri 01 Iunie 2018 07:33
Categorie: Stiri externe
masina manchester

Cinci persoane au fost rănite după ce o maşină a intrat joi seara în mulţime în oraşul Manchester.

Poliţia a fost chemată în Trafford Park, joi, la ora locală 21.50, după ce s-a produs incidentul. O purtătoare de cuvânt a Serviciului de ambulanţă pentru regiunea de nord-vest a precizat că cinci persoane sunt tratate pentru "răni grave".

Maşina nu s-a oprit şi acum poliţia încearcă să identifice autovehiculul, un BMW albastru, relatează Agerpres, citând AP.

Martorii au descris trecătorii îngroziţi care s-au grăbit să-i ajute pe răniţi după incident. Ryan Currie, de 23 de ani, a declarat pentru Press Association că a văzut un BMW "venind în viteză" din sensul giratoriu.

"Am văzut trei oameni şi un câine aruncaţi în aer. Maşina a continuat să se deplaseze fără oprire. Când am auzit câinele urlând şi fugind de colo colo, foarte mulţi oameni s-au adunat pentru a-i ajuta pe răniţi. O mulţime de oameni s-a adunat în jur, sunând la ambulanţă şi la poliţie, a relatat el.

Patru ambulanţe şi o echipă de răspuns pentru zone periculoase s-au deplasat la locul impactului.

Potrivit unei purtătoare de cuvânt a serviciului de ambulanţă trei răniţi au fost transportaţi la Salford Royal şi unul la Manchester Royal Infirmary.

Nu există până în prezent dovezi care să sugereze că incidentul este legat de terorism, a anunţat poliţia din Manchester

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO