O femeie din SUA și-a închis copilul în mașină și i-a dat foc, apoi a privit cum arde în incendiu

Ultima actualizare: 22-05-2020 16:25
Incendiu
ABC Columbia

O femeie din SUA a fost arestată pentru că și-ar fi incendiat mașina cât timp înauntru încă se afla copilul ei de numai 14 luni, relatează ABCNews4.

Incidentul a avut loc duminică, pe o autostradă din statul Carolina de Sud. Caylin Alisse Watson, în vârstă de 23 de ani, a oprit pe marginea drumului și a dat foc mașinii în care încă se afla copilul ei, apoi a privit cum autoturismul este cuprins de flăcări. 

Din fericire, mai mulți șoferi care au observat incendiul au oprit și l-au scos pe copil din mașină și au sunat la serviciile de urgență.

Polițiștii spun că în momentul în care au ajuns la fața locului, atât femeia cât și copilul miroseau a combustibil, folosit de femeie „în mod intenționat pentru a produce răni grave sau moartea” copilului.

Bebelușul a suferit arsuri servere și se află în stare critică la un spital din Augusta, Georgia. Tatăl copilului a declarat că prima operație a copilului a decurs bine și este puțin probabil ca micuțul să rămână cu urme pe față.

Femeia a fost tratată pentru răni minore și transportată apoi la spital.

Polițiștii continuă investigațiile pentru a afla de ce femeia a recurs la acest gest. Caylin Alisse Watson este acuzată de tentativă de omor, rănirea gravă a unui minor și pornirea unui incendiu.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO