O femeie a mers într-un parc, a scos pistolul și a început să împuște rațele. Ce a urmat este la fel de bizar

Dată publicare: 04-04-2021 08:32
Dată actualizare: 04-04-2021 09:41


Întâmplare bizară într-un parc din Statele Unite. O femeie a pornit la vânătoare de rațe, iar polițiștii au fost chemați să intervină.

Protagonista, înarmată cu un pistol, nu s-a lăsat prinsă cu una, cu două, deşi oamenii legii au deschis focul asupra ei.

Totul s-a întâmplat într-un parc din Los Angeles. Potrivit martorilor, femeia a început să tragă din senin cu un pistol în raţele aflate pe lac.

Oamenii au anunţat poliţia, iar între agenţi şi protagonistă a izbucnit o dispută, apoi s-au auzit câteva focuri de armă.

Martor: "Eram acolo, luam prânzul, când am auzit împuşcături în zona aceea. Am crezut că sunt petarde."

Anchetatorii nu au oferit detalii despre cauzele care au dus la împuşcături, nici câţi poliţişti au deschis focul. În imaginile filmate de echipe de televiziune o vedem însă pe femeie, cu un tricou legat în jurul braţului, în timp ce înoată.

Martor: "După schimbul de focuri, femeia a sărit în lacul din parcul MacArthur şi, aşa cum aţi văzut cu propriii ochi, a înotat de-a lungul şi de-a latul lacului până la insule, a ieşit şi a intrat iar în apă."

După două ore tensionate, individa s-a predat şi a fost dusă în spatele gratiilor. Procurorii au început o anchetă şi încearcă să afle motivele acestui comportament, pe care l-au catalogat drept..."bizar".

Reporter: "Medicii au dus-o pe femeie la spital cu răni pe care nu le-au detaliat. Nu se ştie deocamdată ce acuzaţii i se vor aduce."

Localnicii din zonă spun că femeia îşi făcuse un obicei din a înota în lacul cu pricina. Mergea atât de des acolo încât primise o poreclă: Sirena.

Tags: sua, parc, rate, impuscaturi,


VIDEO PROTVPLUS.RO