O fată de 10 ani a fost atacată de delfini și trasă în adâncuri, sub privirea terifiată a mamei


Ultimul update: Sambata 30 Noiembrie 2019 16:34
Data publicarii: Sambata 30 Noiembrie 2019 15:18
Categorie: Stiri externe
Delfin

Un cupul de britanici și fiica lor de 10 a trecut printr-o experiență traumatizantă în vacanță în Mexic, după ce fata a fost atacată de delfini în timp ce înota în ocean.

Aceștia se aflau în vacanță la Cancun, ar ca întreaga excursie să fie una memorabilă pentru copilă, părinții au decis să o ducă să înoate alături de delfini.

Însă, în mod inexplicabil, animalele au devenit nervoase și au atacat-o pe copilă. Lexi Yeo a fost trasă în adâncuri de delfini, sub privirile terifiate ale mamei fetei, potrivit The Sun.

"A fost înspăimântător, am crezut că va muri. Este îngrijorător că turiștii încă sunt duși acolo să înoate cu delfinii", a spus mama fetei.

În ciuda eforturilor depuse de dresori, delfinii au refuzat să îi dea drumul. Fata a reușit să scape abia după ce s-a agățat de o placă de bodyboarding și a fost trasă de unul din dresori la mal.

Tânăra a fost dusă la spital, cu mai multe mușcături și tăieturi la picioare, iar familia a fost nevoită să își încheie mai devreme vacanța, pentru care a plătit 7.000 de lire.

Cazurile în care oamenii au fost atacați de delfini sunt extrem de rare, iar compania care a organizat experiența spune că delfinii ar fi fost stresați din cauza unei furtuni pe mare.

 

Sursa: thesun.co.uk

VIDEO PROTVPLUS.RO