O familie şi-a găsit fiica după 24 de ani de căutări. Fata se afla la 20 de kilometri depărtare

03-04-2018 23:00

Familie din China

Un cuplu din China și-a regăsit fiica dispărută la vârsta de trei ani, după 24 de ani de căutări.

Din 1994, Wang Mingquing şi soţia acestuia, Lui Dengzing, au depus numeroase eforturi pentru a o găsi pe Qifeng, ceea ce s-a întâmplat cu ajutorul Internetului.

În eforturile disperate de a o găsi, tatăl s-a angajat chiar și ca șofer de taxi, sperând că fata va apărea, într-o zi, în mașina sa. Povestea incredibilă a familiei a devenit virală în China, conform BBC News.

Qifeng a dispărut de lângă părinți în 1994, când cei doi soţi lucrau ca vânzători de fructe în sud-vestul orașului chinez Chengdu. Într-o zi aglomerată, Wang a plecat până la o tarabă din apropiere, ca să schimbe bani pentru un client. Când s-a întors, fiica lui nu mai era de găsit. Deși cei doi au o fată şi un băiat, nu au părăsit niciodată orașul Chengdu, în speranţa că Qifeng se va întoarce acasă.

Astfel, Wang Mingquing şi soţia sa au petrecut ani întregi căutându-şi fiica în oraş şi în zonele din jur, au dat anunţuri în ziare şi online. Pentru că nu avea nicio poză cu Qifeng de când era bebeluș, a folosit în anunțuri o poză cu cealată fiică a sa, despre care spune că semănau destul de mult în copilărie. Această metodă a atras atenția presei din China.

Mai mult de atât, el a decis să se angajeze ca taximetrist, în speranța că fiica sa va fi, într-o zi, unul dintre pasagerii săi. După ani de căutări fără niciun rezultat, un poliţist a citit despre povestea impresionantă a familiei şi a decis să-i ajute.Astfel, el a desenat un portret robot al fetei dispărute, care o ilustra ca adult, iar imaginea a ajuns pe Internet.

Astfel a dat de ea o femeie numită Kang Ying, care a fost șocată de cât de mult semăna cu persoana din imagine. De aceea, ea l-a contactat pe Wang și şi a aflat că are în comun câteva trăsături neobişnuite cu acesta, inclusiv o cicatrice mică pe frunte. După ce au făcut un test ADN, au descoperit că femeia era chiar fiica dispărută în urmă cu 24 de ani.

Deși Kang Ying trăiește la mii de kilometri depărtare, în cealaltă parte a Chinei, ea a fost crescută de o familie adoptivă la 20 de kilometri de locul în care s-a pierdut de părinți. Ei au mărturisit că au găsit-o pe copilă pe marginea unei străzi din Chengdu.
Vestea că și-a regăsit fiica l-a emoționat pe bărbat.

„De acum înainte, tati este aici, nu trebuie să-ţi mai faci griji în legătură cu nimic, tati te va ajuta. Eforturile mele din ultimii 24 de ani nu sunt inutile. Mi-am găsit fiica, mulțumesc tuturor. Nu vă pot spune câtă speranță, câtă dezamăgire și disperare ", i-a spus el femeii.

Kang Ying și mama sa Liu Dengyeng s-au îmbrățișat și au plâns când s-au văzut. „Toată lumea mi-a spus că nu am o mamă, dar am!", a spus femeia.

Povestea incredibilă a înconjurat China, unde mulţi sărbătoresc reuniunea acestora.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: BBC NEWS


VIDEO PROTVPLUS.RO