O britanica, mama a trei copii, a primit in familia ei un refugiat afgan in varsta de 12 ani. Ce a descoperit despre el

Ultima actualizare: 29-10-2016 06:58
jamal

O femeie din Marea Britanie a descoperit ca refugiatul de 12 ani pe care l-a luat in casa ei este in realitate un jihadist de 21 de ani, relateaza The Sun.

Femeia care are 3 copii l-a acceptat pe Jamal in familia ei dupa ce asistentii sociali i-au spus ca baiatul are 12 ani si a fugit din Afganistan.

Rosie a inceput sa suspecteze insa ca Jamal este in realitate mai mare de 12 ani si a descoperit ca baiatul stie sa manevreze o arma.

Un dentist i-a confirmat suspiciunile, a anuntat-o ca baiatul are in realitate cu 10 ani mai mult decat i s-a spus. Femeia a mai suferit un soc atunci cand a descoperit in telefonul sau fotografii care ilustrau copii abuzati.

"Nu este corect. Familii ca a mea sunt supuse riscului. Nu vad nimic rau in a le verifica medical varsta cu analize dentare si de densitate a oaselor. Unii spun ca sunt umilitoare. Eu cred ca e mai umilitor sa ai in casa un barbat care se preface ca e copil" a spus Rosie, sub protectia anonimatului.

"Jamal era slab cand l-am luat in casa. Era umil si politicos. Toti am trecut pe mancare halal" a mai povestit femeia.

Primele suspiciuni in legatura cu el au aparut cand copii femeii i-au atras atentia ca are mult par pe corp dupa o zi petrecuta la inot.

Ultimele sale cuvinte pentru Rosie, dupa ce a plecat din casa ei, au fost: "Te omor. Stiu unde sunt copii tai."

"Nu cred ca este un terorist, dar cred ca este un actor bun si a fost intr-o tabara de pregatire militara. In fiecare zi imi verific masina. Sunt panicata ca stie unde stau si care este rutina noastra" a explicat femeia.

Povestea femeii apare in tabloidele britanice in contextul in care tabara de la Calais care gazduia intre 6.000 si 8.000 de imigranti dornici sa ajunga in Marea Britanie a fost demolata. Majoritatea minorilor aflati aici ar urma sa ajunga in UK, insa varsta multora este pusa sub semnul intrebarii.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO