O agentie de turism din Rusia pregateste vacante in Siria. Avantajele gasite de liderul companiei in tara sfasiata de razboi

Dată publicare: 16-12-2015 16:21
Dată actualizare: 19-12-2015 07:22


Atacuri aeriene Siria

In timp ce o coalitie internationala formata din zeci de state cauta o solutie pentru a pune capat razboiului din Siria si a opri Statul Islamic, o agentie de turism din Rusia a gasit o solutie pentru a profita de pe urma conflictului.

Agentia de turism Megapolis pregateste o super oferta pentru primavara lui 2016: vacante in Siria, pentru turistii rusi. Pare o gluma proasta, dar reprezentantii agentiei sustin ca o excursie de 4-5 zile, la pretul de doar 1.500 de dolari, reprezinta un targ bun pentru amatorii de calatorii, scrie Foreign Policy.

 

Principalul avantaj al calatoriilor din pachetul "Assad Tours" este acela ca sitienii sunt deja obisnuiti cu prezenta trupelor ruse, a declarat Anatoly Aronov, presedintele companiei. De asemenea, mai spune el, multi sirieni au studiat in universitati din Rusia, asa ca vorbesc rusa. In plus, cazarea va fi foarte ieftina intrucat sirienii se confrunta cu o criza de amploare, a mai declarat Aronov.

"Va intrebati cati nebuni se vor duce? Toti turistii sunt nebuni - sunt dispusi sa plateasca bani buni sa vada cu ochii lor lucruri pe care inainte le-au vazut la televizor", a mai spus Aronov.

 

Sursa: Foreign Policy


VIDEO PROTVPLUS.RO