Nu se tem de răspândirea coronavirusului în SUA. Meghan și Harry s-au stabilit la Hollywood

Dată publicare: 27-03-2020 13:31
Dată actualizare: 27-03-2020 13:38
Sursa: Sky News, The Sun


Meghan şi Harry, prima apariţie publică de la retragerea lor din familia regală britanică

Ducele și ducesa de Sussex au părăsit Canada pentru a se stabili în SUA, țara cu cele mai multe cazuri de coronavirus din lume, susțin surse citate de Sky News

Harry și Meghan, alături de fiul lor, Archie, în vârstă de 10 luni, locuiesc la Hollywood, unde respectă măsurile de izolare impuse pe fondul pandemiei de coronavirus, scriu jurnaliștii britanici.

Harry și Meghan au părăsit casa pe care o închiriaseră la Vancouver, săptămâna trecută, și au ajuns în Statele Unite înainte ca granița dintre cele două țări să fie închisă, a anunțat The Sun.

Meghan Markle a găsit și primul job după ce ea și Harry au anunțat că vor renunța la îndatoririle regale. Ea va fi vocea unui film documentar creat de Disney.

”Meghan are mulți prieteni la Hollywood și, mai ales, o are pe mama sa, Doria”, mai scrie Sky News, care amintește că Meghan este ajutată de o echipă de agenți.

Cei doi își vor încheia pe 31 martie în mod oficial îndatoririle ca membri ai Casei Regale britanice.

În Marea Britanie, tatăl lui Harry, prințul Charles, a fost testat pozitiv cu coronavirus, iar, vineri, a fost anunțată și infectarea premierului Boris Johnson.

În schimb, Statele Unite au devenit țara cu cele mai multe cazuri pozitive. Aproape 86.000 de oameni au fost testați cu Covid-19.

Sursa: Sky News, The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO