Ninsoarea cu tunete. Fenomen ciudat adus de furtuna care a lovit SUA VIDEO

Ultima actualizare: 09-05-2012 21:32

O creatura de zapada care scuipa flacari pe nari si un fenomen botezat "ninsoarea cu tunete". Sunt doar doua dintre ciudateniile venite la pachet cu teribila furtuna abatuta in urma cu doua zile asupra Coastei de Est a Americii.

Exasperarea i-a cuprins pana si pe reporterii trimisi pe teren, mai ales cand in plina furtuna de zapada a inceput sa tune de parca ar fi fost o ploaie torentiala de vara.

Sa fii nevoit sa-ti abandonezi masina intr-un oras troienit e destul de neplacut. Dar imaginati-va cum ar fi sa va vedeti automobilul infipt in zapada, cu botul in jos, in urma unor accidente provocate de nameti. Sau, si mai rau, va cada acoperisul sub greutatea zapezii.

Dar, cand unele se prabusesc, altele se inalta. De pilda, un om de zapada de 11 metri, care poarta un indicator rutier pe post de nas, o piscina in chip de palarie si cauciucuri auto in loc de nasturi.

Altii au modelat zapada cazuta din belsug in forme mai putin obisnuite, precum o veverita, o girafa ori, culmea culmilor: o snowzilla.

Cu alte cuvinte, o godzilla din zapada, care scoate foc pe nari, datorita un dispozitiv mesterit dintr-un curatator de carburator si o butelie de voiaj.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO