Motivul pentru care o tânără de 19 ani care și-a ucis tatăl a fost eliberată din arest

22-05-2019 16:47


Deborah Sciacquatori

O tânără de 19 ani a fost eliberată din arestul la domiciliu, la două zile după ce i-a tăiat gâtul tatălui ei, un fost boxer, ucigându-l, informează presa italiană.

Deborah Sciacquatori a fost acuzată de ucidere din culpă, după ce, duminică dimineață, și-a ucis tatăl, tăindu-i gâtul, în timpul unui episod de violență domestică.

Conform presei locale, fostul pugilist Lorenzo Sciacquatori, 41 de ani, a ajuns acasă în stare de ebrietate şi a început să ţipe la soţia şi fiica sa timp de câteva ore.

Mai multe imagini în galeria foto a acestui articol

Deborah s-a încuiat în camera sa împreună cu bunica, pentru a nu fi atacate. Însă atunci când tatăl s-a apropiat de ele, ea i-ar fi spus: „Te rog, opreşte-te”.

Ea s-a luptat apoi cu el şi l-a lovit la cap. Tatăl o învăţase pe adolescentă cum să se lupte, ea devenind astfel pasionată de box.

Deborah a încercat să părăsească casa cu mama şi bunica sa, dar tatăl le-ar fi ameninţat. Ea l-a lovit apoi şi i-a tăiat gâtul cu un cuţit luat din bucătărie, ucigându-l. Deborah a încercat ulterior să îi cureţe rana, tatăl fiind întins pe jos la intrarea în bloc. Martorii susţin că Deborah i-ar fi spus: „Nu trebuia să se sfârșească astfel, nu mă părăsi, te iubesc”.

 

 

Decizia procurorilor în cazul tinerei

 

Procurorii din Italia au decis eliberarea tinerei din arestul la domiciliu, acţiunile fetei fiind considerate autoapărare. Ea este acum acuzată de exces de autoapărare legitimă, însă şi aceste acuzaţii ar putea fi abandonate.

Procurorul a informat că ea şi-a implorat tatăl să nu mai fie violent.

„Este posibil ca în următoarele două săptămâni judecătorul să fie nevoit să închidă cazul pentru că tânăra, conform a ceea ce ştim acum, a acţionat în autoapărare”, a declarat procurorul din Tivoli, Francesco Menditto.

Lorenzo Sciaquatori era cunoscut deja ca fiind violent. El a fost închis pentru că a atacat un poliţist în 2016, iar părinţii soţiei sale au afirmat că el şi-a bătut soţia timp de 20 de ani.

Deborah ar fi fost şi ea victima unor abuzuri timp de mai mulţi ani, însă mama ei nu a informat poliţia pentru că i-a fost teamă că fiica sa ar putea ajunge în grija statului.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO