Motivul pentru care un tânăr vrea să-și dea în judecată părinții. Mama abia așteaptă procesul


Ultimul update: Joi 07 Februarie 2019 16:01
Data publicarii: Joi 07 Februarie 2019 14:20
Categorie: Stiri externe
proces instanta

Un tânăr din India vrea să-și dea în judecată părinții deoarece l-au născut fără să-i ceară consimțământul. Avocați de profesie, părinții omului de afaceri au declarat că abia așteaptă confruntarea în instanță.

Raphael Samuel, în vârstă de 27 de ani, a declarat, pentru BBC, că este greșit să aduci pe lume copii și să-i supui suferinței pe care o presupune viața.

Raphael mărturisește că este conștient de faptul că nu putem fi întrebați nimic înainte de a ne naște, dar insistă că "nu este decizia noastră de a ne naște" și, deci, nu ar trebui să plătim tot restul vieții pentru asta.

Tânărul indian este un adept al antinatalismului, un curent care susține că este imoral ca oamenii să se reproducă și că s-ar putea evita multă suferință dacă oamenii nu s-ar mai naște.

Un tanar indian isi da parintii in judecata pentru ca l-au nascut

Inedit este faptul că Raphael susține că se înțelege foarte bine cu părinții săi, care sunt avocați, și că aceștia tratează cu umor dorința lui de a-i acționa în instanță.

"Trebuie să admir curajul fiului meu de a-și da în judecată proprii părinți, știind că amândoi suntem avocați. Iar dacă Raphael va veni cu o explicație rațională despre cum am fi putut obține noi aprobarea lui înainte de a se naște, atunci îmi voi accepta greșeala”, a declarat Kavita Karnad Samuel, mama lui Rafael.

Sursa: BBC NEWS

VIDEO PROTVPLUS.RO