Momentul în care un tânăr care a vrut să se sinucidă e bătut de un polițist, la spital


Ultimul update: Duminica 31 Martie 2019 11:27
Data publicarii: Duminica 31 Martie 2019 11:17
Categorie: Stiri externe
Tânăr care a încercat să se sinucidă, lovit de un polițist, la spital

Un ofițer de poliție din New Jersey a fost condamnat la 6 ani de închisoare, fiind găsit vinovat pentru trafic de droguri și pentru faptul că a agresat un tânăr ce încercase să se sinucidă.

Ruben McAusland, de 27 de ani, fost angajat al Departamentul de Poliție din Paterson, a fost filmat de partenerul său, Roger Then, în timp ce pălmuiește violent un tânăr internat la centrul St. Joseph, din Paterson, pe data de 5 martie 2018.

Cei doi ofițeri au fost chemați să răspundă la o tentativă de sinucidere, McAusland recunoscând ulterior că a lovit victima în sala de așteptare a centrului medical. Atacul a continuat însă și în salonul în care acesta a fost internat, scrie nbcnews.com.

În înregistrarea făcută de ofițerul Roger Then, pacientul poate fi auzit spunându-le polițiștilor: "Sunteți niște ticăloși. Aici, vezi obrazul meu. Fă-o", înainte de a fi lovit butal de McAusland.

Pentru că bărbatul avea deja răni pe față, pe cearșaful de pe pat au sărit stropi de sânge de pe fața victimei.

Ruben McAusland a fost condamnat la închisoare și pentru trafic de droguri, precum cocaină, heroină și marijuana, în perioada octombrie 2017 și aprilie 2018. Fostul ofițer de poliție le-a declarat investigatorilor că a furat drogurile de la locul unei infracțiuni, în timp ce era de serviciu.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: NBC

VIDEO PROTVPLUS.RO