Un bărbat s-a aruncat într-o casă în flăcări pentru câinele său. Ce a urmat


Ultimul update: Vineri 15 Martie 2019 15:26
Data publicarii: Vineri 15 Martie 2019 14:50
Categorie: Stiri externe
Momentul în care un bărbat se aruncă într-o casă în flăcări pentru a-și salva câinele - 3

Un bărbat din California a făcut un gest care a impresionat internetul. Americanul s-a aruncat pur și simplu într-o casă cuprinsă de flăcări, ignorând avertismentele pompierilor, pentru a-și salva câinele. 

Vedeți gestul de sacrificiu al bărbatului în galeria foto a acestui articol!

Un american  și-a riscat la propriu viața pentru a-și salva câinele.  Jose Guzman se afla la un grătar cu familia, în cartier, când a fost avertizat de un incendiu care i-a cuprins casa.

Bărbatul a alergat într-un suflet spre casa cuprinsă de flăcări și ignorând sfaturile pompierilor care încercau să stingă incendiul s-a aruncat în curte pentru a-și salva câinile, Gabanna.

Gestul său eroic a fost filmat de martori. După câteva secunde în care martorii așteptau cu sufletul la gură, barbatul iese afară cu pantalonii arși și cu brațele afectate de flăcări. Dar e fericit că și-a salvat prietenul drag. Nici el, nici animalul nu au suferit răni grave.

Gestul său a impresionat America, dar și mii de persoane din întreaga lume după ce imaginile au ajuns pe rețelele de socializare: ”Știam că ceva rău ni se putea întâmpla, dar nu m-am gândit la asta. Câinele este parte din familie. A fost cu noi în momente bune și rele și nu am putut să o las acolo. Aș face din nou asta. Aș face gestul pentru oricine din familie” a reacționat bărbatul pentru revista People.

Din fericire pentru el, familia sa, logodnica și cele 3 fetițe, nu se aflau în casă în momentul incendiului. Erau cu el la grătar.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

FULLSCREEN
Un bărbat s-a aruncat într-o casă în flăcări pentru câinele său. Ce a urmat
  • /

Sursa: ABC News

Tags: caine, incendiu, casa,

VIDEO PROTVPLUS.RO