Momentul în care o minitornadă provoacă panică pe o plajă: "Șezlongurile au devenit arme"

14-07-2019 12:17
Sursa: www.ilmessaggero.it


Momentul în care o mini-tornadă formată pe o plajă din Italia provoacă panică printre oamenii care sunt surprinși de furia  fenomenului a fost postat pe rețelele de socializare.

Oamenii stăteau liniștiți pe plaja din stațiunea Varcaturo, din regiunea Caserta, Napoli, când o trombă marină a ajuns rapid la mal.

Mai multe imagini cu furia fenomenului găsiți în galeria foto

În imaginile surprinse de unul dintre martori și postate pe pagina de Facebook Severe Weather Europe se vede cum vântul puternic ridică în aer șezlongurile, umbrelele și alte obiecte, care devin adevărate proiectile.

Potrivit presei locale, cel puțin 10 persoane au fost rănite, fiind transportate la spital.

Martor: "Au fost momente groaznice"

 

"Momente groaznice. Au fost momente teribile“, povestește Agostino Di Somma, proprietarul unui restaurant din Varcaturo, care a reușit să adăpostească mai multe persoane surprinse de minitornadă, scrie Il Messaggero.

"Au fost persoane rănite, dar, din fericire, au suferit răni ușoare. Șezlongurile și umbrelele au devenit adevărate arme din cauza rafalelor puternice ale vânt. Puteau să moară oameni", a adăugat bărbatul.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: www.ilmessaggero.it

VIDEO PROTVPLUS.RO