Momentul dramatic in care un tata isi anunta fiul ca mama a murit in urma unei supradoze. Reactiile oamenilor pe Facebook

12-10-2016 15:07

Facebook

VIDEO. Brenden Bickerstaff-Clark a vrut sa atraga atentia tuturor parintilor dependenti de droguri si a facut public pe Facebook un clip in care isi anunta fiul de numai 8 ani ca mama lui a murit in urma unei supradoze cu heroina.

Barbatul a rugat pe cineva sa filmeze momentul in care ii spune fiului sau ca mama a murit de la o supradoza cu heroina. Baitul incepe sa planga. Devastat, Brenden ii spune copilului ca ii pare rau.

"Catre toti cei care sunteti dependenti de droguri si aveti un copi. Astazi am fost nevoit sa ii spun copilului meu ca mama lui a murit aseara din cauza unei supradoze. Asta este realitatea celor bolnavi. Nu lasati aceasta boala sa va distruga copilul. A fost cel mai greu lucru pe care a trebuit sa il fac. Baiatul meu a ramas fara mama din cauza heroinei. Va rog sa cereti ajutor si sa va vindecati, copilul vostru merita asta. De 94 de zile sunt curat, dar merg in continuare la recuperare", a scris Brenden alaturi de imaginile incarcate pe Facebook.

Clipul a fost vazut de peste 23 de milioane de ori, iar 76.000 de oameni au comentat imaginile tulburatoare.

Parerile celor care au vazut clipul au fost impartite. Daca multi l-au incurajat pe barbat sa fie puternic si sa isi ajute copilul sa treaca peste aceasta trauma, altii l-au condamnat pentru ca a facut public un moment personal si dramatic pentru minor.

Sursa: Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO