Momentul cand un portavion american trece printr-un CURCUBEU. "Stiam ca nu voi mai avea niciodata aceasta sansa"

Dată publicare: 16-02-2015 15:32
Dată actualizare: 19-02-2015 07:06


portavion american trece prin curcubeu

O fotografie realizata de marina americana a devenit virala pe Internet –insa nu pentru ca ar prezenta arme ucigatoare, ci mai degraba pentru romantismul imaginii.

Fotografia infatiseaza portavionul nuclear USS John C. Stennis chiar in clipa in care traverseaza un curcubeu in mijlocul Oceanului Pacific. Imaginea a fost surprinsa intr-o dimineata de februariei de Ignacio Perez, un fotograf al marinei americane premiat, de altfel, in trecut pentru pozele pe care le realizeaza.

“Sunt obisnuit sa surprind diverse aspecte ale operatiunilor navale, dar de data aceasta a fost ceva complet diferit”, a relatat Perez pentru CNN. “Stiam ca s-ar putea sa nu mai am niciodata sansa de a face o astfel de fotografie”.

Perez sustine totusi ca nu e cea mai buna poza pe care a facut-o in cariera sa, chiar daca este “unica” – dovada si miile de like-uri primite pe Facebook. In arhivele Marinei Americane exista insa o imagine asemanatoare, datand din aprilie 1997, care infatiseaza doua aeronave de vanatoare pe puntea unui portavion, avand in spatele lor un curcubeu.

Sursa: CNN


VIDEO PROTVPLUS.RO