Moartea unei foste Miss Romania, anchetata in Marea Britanie

Ultima actualizare: 20-05-2012 22:25

Cazul unei romance care a cazut victima sistemului sanitar englez este anchetat din nou, la sase ani de la moartea ei.


Sotul Madalinei Benson, fosta Miss Romania, a reusit sa obtina redeschiderea anchetei. El ii acuza pe medicii si asistentele care au tratat-o pe romanca de 30 de ani, de neglijenta criminala si lipsa de profesionalism. Madalina Benson, Mady, cum o alintau sotul si prietenii din Marea Britanie, a murit in 2002, dupa trei zile de agonie cumplita. Cand a fost adusa la spital de sotul ei Andrew, femeia acuza somnolenta si refuza sa consume lichide.

Ea a fost internata si tratata pentru infectie pulmonara. A doua zi insa, starea Madalinei se inrautatise, iar nivelul de oxigen din sange crescuse ingrijorator. A treia zi, femeia era moarta, desi fusese ingrijita, teoretic, de 15 medici si asistente. Dupa ce medicii legisti i-au dat dreptate si au confirmat ca Madalina s-a stins in chinuri cumplite, Andrew Benson are acum si acceptul unui procuror pentru redeschiderea anchetei si pedepsirea vinovatilor.

Andrew si Mady s-au cunoscut in 1998 in Romania si un an mai tarziu s-au casatorit in Marea Britanie. Nostalgica dupa Romania, Mady a deschis un site pe Internet prin care sa-si ajute conationalii ajunsi in Regat. In memoria Madalinei, sotul ei a inaugurat luna trecuta un parc cu 6.000 de copaci.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO