Moartea misterioasă a unui român, în M. Britanie. Familia a aflat de pe Facebook vestea

Dată publicare: 25-08-2017 10:35
Dată actualizare: 28-08-2017 19:39


Marian Nemit

La mai bine de 2 ani după moartea în condiții misterioase a unui muncitor român, în Marea Britanie a fost declanșată o anchetă amplă.

Marian Nemit a fost strivit de un zid care s-a prăbușit peste el, pe șantierul unui magazin din Leyton, pe 14 aprilie 2015. Însă circumstanțele producerii accidentului tragic nu au fost niciodată elucidate, relateaza The Guardian.

Marian a fost grav rănit și a murit ulterior la spitalul din Whitechapel. Familia nu a fost anunțată de autorități de producerea accidentului și a aflat de moartea lui Marian de pe Facebook, după ce un prieten și coleg de apartament a postat un mesaj.

”A fost un înger care a trecut prin această lume mizerabilă, am mers lângă el în momente pe care nimeni nu și le-a imaginat. Vei rămâne în mintea și în sufletul meu, Nemit Marian, tu erai prietenul meu cel mai loial cu care am împărțit ultima felie de pâine pe care am avut-o în vremuri dificile”, a scris Cristian.

Poliția și Departamentul pentru Sănătate și Securitate au început o investigație comună în cazul morții muncitorului român.

”Suntem extrem de îngrijorați de acest incident. Vrem să știm adevărul. Accidentele de acest gen pot fi prevenite și nu ar trebui să se întâmple niciodată la locul de muncă”, a declarat Dave Knight, președintele unei asociații a muncitorilor din construcții din Marea Britanie.

Primele audieri au fost programate pentru jumătatea lunii septembrie.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO