Miss Brazilia 2018 a murit la 27 de ani după o operație de scoatere a amigdalelor

Ultima actualizare: 22-06-2022 22:10
miss brazlilia 2018
Instagram

Gelycy Correia, Miss Brazilia 2018, a murit la 27 de ani în urma unor complicații suferite după o operație de scoatere a amigdalelor.

Tânăra s-a stins din viață luni, într-o clinică privată.

Gleycy Correia s-a stins în urma unei hemoragii interne și a unui stop cardiac suferite după o operație banală de scoatere a amigdalelor. Tânăra a stat în comă două luni, după ce a făcut infarct în luna aprilie, scrie dailymail.co.uk.

Preotul familiei a spus: „A fost operată pentru scoaterea amigdalelor și după cinci zile acasa i s-a declanșat o hemoragie. A mers la Unimed și a intrat în stop cardiac pe 4 aprilie și de atunci a fost în comă, fără vreo activitate neurologică. Astăzi a murit”.

Pastorul Jak Abreu, care cunoaște familia, a scris pe rețelele sociale că rudele tinereri cred că ar fi vorba de un malpraxis.

„Dumnezeu a ales această zi pentru a ne lua prințesa. Știm că i se va duce dorul, dar acum ea va lumina cerul cu zâmbetul ei. Pentru toți cei care s-au rugat, vă mulțumesc mult. Fie ca Domnul să răsplătească fiecare credincios cu iubire. Și-a îndeplinit scopul și a lăsat iubire drept moștenire”, a scris acesta.

Gleycy Correia a fost încoronată Miss Brazilia în 2018. De asemenea, era un antreprenor specializat în terapie cu laser și machiaj permanent.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO