Metoda vicleană prin care sud-coreenii încearcă să-l înlăture pe Kim Jong-un. Ce trimit în Coreea de Nord

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
coreea
Facebook.com

Un grup de tineri din Coreea de Sud a pus la cale un plan viclean pentru a face contrabandă cu orez și a introduce show-uri TV și mesaje religioase în Coreea de Nord.

Activiștii creștini din Coreea de Sud ascund stick-uri cu emisiuni TV și mesajele religioase în sticle de orez, pe care le aruncă în mare, în speranța că vor ajunge pe țărmurile Coreei de Nord și vor fi preluate de oameni din interior.

Ei susțin că, în mod normal, oamenii din Coreea de Nord ar trebui să muncească timp de 40 de zile pentru a-și putea permite un kilogram de orez. Ei se adună pe insula Ganghwa dintre cele două Corei și aruncă sticle pline cu orez în mare, lăsând valurile să le ducă către țărm.

Activiștii creștini ascund în orez stick-uri USB pe care sunt stocate show-uri TV și leagă de părțile laterale ale acestora Biblii.

În Coreea de Nord religia este interzisă, la fel și show-urile TV din afara statului, dar activiștii cred că informațiile introduse în țară prin această metodă ar putea ajuta la înlăturarea regimului dictatorului Kim Jong-un.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO