Mesajul unor pompieri după ce au stins incendiul de la locuința unui bărbat


Ultimul update: Joi 14 Noiembrie 2019 11:09
Data publicarii: Joi 14 Noiembrie 2019 11:04
Categorie: Stiri externe

Proprietarul unei case salvate din incendiile de vegetație din Australia a descoperit un mesaj lăsat de pompieri. Continentul australian se confront cu cele mai puternice incendii din ultimii ani.

 

Paul Sekfy a fost unul dintre cei ai căror case au fost salvate de pompierii australieni. Când s-a întors la locuința sa, bărbatul a descoperit un mesaj lăsat în urmă de salvatori, scrie CNN.

“A fost o plăcere pentru noi să-ți salvăm locuința. Ne pare rău că nu am putut să-ți salvăm șopronul. P.S. Ți-am rămas datori cu niște lapte”.

În timpul operațiunii de stingere a incendiilor, pompierii au luat din frigiderul lui Sekfy o sticlă de lapte, având în vedere că nu mâncaseră nimic întreaga zi. După ce și-au încheiat misiunea, pompierii au luat decizia să-l înștiințeze, totuși, pe proprietar că și-au însușit ceva din frigiderul său.

“Nu este nevoie să-mi plătească laptele. Totul se poate rezolva cu câteva doze de bere. Am pierdut două șoproane, mai multe echipamente și o bicicletă”, a declarat bărbatul a cărui casă a fost afectată de incendii.

VIDEO PROTVPLUS.RO