Mesajul emoționant transmis de Rihanna, după ce o fană înfocată a murit

28-12-2018 11:59


Rihanna

Rihanna a postat un mesaj emoționant pe Instagram, după ce una dintre cele mai înfocate fane ale sale a murit.

Mesajul a venit la câteva ore după ce Monia a murit, iar Rihanna descrie prima întâlnire cu ea, care a avut loc în iunie la Londra, ca fiind ”începutul prieteniei lor”.

Crăciunul ăsta am pierdut un spirit frumos care a fost un exemplu de putere pentru noi. Mare parte din prietenia noastră și-a petrecut-o într-un spital sau în cabinetul unui doctor. Fotografia a fost făcută în urmă cu câteva luni. S-a uitat la mine și mi-a spus: ”Rih, cancerul s-a întors”. Nu voi uita niciodată frica din ochii ei din acea zi. Cu toate asta ea a mers înainte și a luptat în fiecare zi. Suntem cu toții triști din cauza asta. Nu te vom uita niciodată. Te iubeasc, îngerul meu. Zbori în pace”, a scris Rihanna pe contul ei de Instagram.

 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Navy Angels! This Christmas, we lost a beautiful spirit who was such a pillar of strength to us! Most of our friendship she’s spent in a hospital or doctor’s office! This picture was just a few months ago, she looked at me and said “Rih the cancer is back” I’ll never forget the fear in her eyes this day! Still she pushed forward, fighting the fight everyday with the Navy behind her supporting her every step of the way! We are all heartbroken about this!!! You will never be forgotten! Love you my angel @moniasto fly in peace.

O postare distribuită de badgalriri (@badgalriri) pe

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO