Mărturiile Prințului Harry, devenit părinte: „S-a născut la câteva zile după termen”

07-05-2019 07:44

Bucurie mare în familia regală britanică. Ducesa Meghan, soția prințului Harry, a născut luni un băiețel voinic. Fericitul tată a declarat, zâmbind, că bebeluşul este adorabil.

Nu i-au ales încă un nume, pentru că el și Meghan au refuzat să afle dinainte dacă este băiat sau fată. 

„Sunt foarte încântat să vă anunţ că Meghan şi cu mine avem un băieţel, din această dimineaţă. Un băieţel foarte sănătos, mama şi bebeluşul se simt extrem de bine, a fost cea mai grozavă experienţă! Nici nu-mi pot închipui cum trec femeile prin această experienţă, este mai presus de înţelegerea mea.. Însă amândoi suntem incredibil de fericiţi!”, a spus Prințul Harry.

Primul anunţ despre mult aşteptată venire pe lume a bebeluşului regal a fost postat pe pagina de Instagram a ducilor de Sussex. De acolo am aflat şi ca băieţelul s-a născut dimineaţa, la ora locală 5.26 şi cântăreşte 3 kilograme şi 260 de grame. Se pare că Harry şi Meghan au vrut ca sexul copilului să rămână.. o surpriză.

„Încă ne gândim la nume.. Băieţelul s-a născut la câteva zile după termen, aşa că am avut ceva timp să ne gândim... Da, acesta este pasul următor. O să ne vedem în vreo două zile, cu toată familia, să vă prezentăm bebeluşul, să-l vadă toată lumea”, a spus Harry.

Ducesă Meghan a ales să nască acasă, la conacul Frogmore de pe domeniul castelului Windsor. I-au fost alături mama, Doria, care a venit din Los Angeles luna trecută, şi soţul, care nu s-a dezlipit de ea în timpul naşterii.

„Sunt atât de mândru de soţia mea! Fiecare părinte îşi laudă copilul, dar micuţul acesta este absolut mortal, sunt extraordinar de fericit”, a mai precizat Prințul Harry. 

În ceea ce priveşte prenumele micuţului, la casele de pariuri Arthur este, în prezent, cel mai vehiculat.

Venirea pe lume a micuţului, al 7-lea în linia succesiunii la tron, are loc la aproape un an de la nunta lui Harry şi Meghan. Este primul bebeluş de sânge regal care va primi şi cetăţenie americană.

Evenimentul deosebit al Casei Regale a fost primit cu bucurie de toată lumea.

Pentru a marca grandiosul eveniment, cele mai importante obiective turistice din capitala Marii Britanii, precum London Eye şi Tower Bridge au fost iluminate toată noaptea în culorile casei regale britanice.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
Exclusiv PRO TV Plus
Neti Sandu, previziuni pentru anul 2021. Ce se va întâmpla cu fiecare zodie în parte

20:05
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
I like IT
I like IT - Robert Diaconeasa: cum facem fapte bune cu ajutorul rețelelor de socializare

06:32
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
Ce se intampla, doctore?
Ce se întâmplă, Doctore? - Infecția cu SARS-COV 2 și medicația anti-coagulantă

02:55
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26