Mărturii din închisoare făcute de tânăra care a vrut să arate ca Angelina Jolie

Ultima actualizare: 25-10-2019 11:38
Sahar Tabar
Instagram

Tânăra din Iran, cunoscută pentru transformările pe care și le-a făcut pentru a semăna cu Angelina Jolie, se află acum în închisoare, însă a apărut recent la un post TV, unde a fost dată exemplu pentru cum ”rețelele de socializare au distrus vieți”.

Sahar Tabar, în vârstă de 22 ani din Iran și-a modificat fotografiile pentru a arăta ca Angelina Jolie, dar în final autorităţile au arestat-o. Ea se confruntă cu acuzaţii precum blasfemie, incitare la violenţă, obţinere de venituri prin mijloace necorespunzătoare şi incitarea tinerilor la corupţie, potrivit Fox News.

În timpul interviului, Sahar a fost prezentată ca fiind un ”zombie” și un exemplu de ”nebunie pentru a devein faimos pe rețelele de socializare, care îți poate distruge viața”.

”Am visat încă din copilărie să fiu cunoscută. Am văzut că oamenii urmăresc ceea ce fac și am simțit că fac ce trebuie”, a spus Sahar.

Femeia, cunoscută pe Instagram sub numele de Sahar Tabar, a fost încarcerată la ordinul unui tribunal din Teheran însărcinat cu judecarea “faptelor ilegale culturale şi a corupţiei morale şi sociale”, a precizat agenţia, fără a menţiona data arestării sale.

Sahar Tabar a obţinut notorietate anul trecut după ce a postat pe Instagram o serie de imagini care o aratau după operaţii de chirurgie estetică. Aproximativ 26.800 de persoane sunt abonate la contul său.

Imaginile publicate pe reţeaua de socializare au fost însă doar retuşate puternic pentru a o face să arate că starul hollywoodian Angelina Jolie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO