Mărturia unui preot, după atacul sângeros din Sri Lanka. „Zburau bucăți de carne”


Ultimul update: Duminica 21 Aprilie 2019 21:42
Data publicarii: Duminica 21 Aprilie 2019 11:39
Categorie: Stiri externe
Mărturia unui preot, după atacul sângeros din Sri Lanka - 4

Șapte explozii aproape simultane au lovit trei hoteluri şi trei biserici catolice din Sri Lanka, în timpul slujbei de Paşte.

Preotul Edmond Tillekeratne, de la Biserica „Sfântul Sebastian” din Negombo a vorbit despre atacul care a avut loc aici, în timpul slujbei de Paşte și a mărturisit că a văzut cum aproximativ 30 de cadavre zăceau în zona bisericii, potrivit CNN.

Vedeți în galeria foto a acestui articol imagini surprinse după masacru!

Preotul a mai precizat că a văzut și doi credincioși care au suferit răni grave, după ce mai multe cioburi au căzut peste ei.

Părintele Edmond Tillekeratne estimează că peste o mie de credincioși se aflau la slujbă, deoarece „este o zi special”. Acesta a mai precizat că mulți dintre ei au venit din satele aflate în apropiere.

Edmond Tillekeratne a descries și imaginea bisericii, în urma atacului, care era acoperită de bucăți de ciment și cioburi.

„Sunt bucăți de carne aruncate peste tot pe pereți, în sanctuar și chiar în afara bisericii”, a relatat preotul.

Poliţia a precizat că au fost înregistrate șapte explozii, în trei hoteluri de lux şi într-o biserică din Colombo, precum şi în alte două biserici din apropiere de capitală, într-un cartier majoritar catolic, în jurul orei locale 8.45. Atacurile asupra lăcaşurilor de cult ar fi fost comise de atentatori-kamikaze.

FULLSCREEN
Mărturia unui preot, după atacul sângeros din Sri Lanka. „Zburau bucăți de carne”
  • /

Sursa: CNN

VIDEO PROTVPLUS.RO